BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ
İstatistik Danışmanlık ve Araştırma Merkezi

AKETDER 1. ETİK ARAŞTIRMALARI KONGRESİ

Akademide Etik Derneği (AKATDER) “Etik Hepimizin Meselesi” sloganı ile 07.01.2019 tarihinde etik değerlere uygun bilimsel araştırmaların hazırlanması amacıyla yola çıkmış olan bir sivil toplum kuruluşudur.
AKATDER tarafından bu yıl ilki düzenlenecek olan 1. Etik Araştırmaları Kongresi 13-14 Mayıs 2022 tarihleri arasında Başkent Üniversitesinde gerçekleştirilecektir.
Her bilim alanında doçentlik dosyası değerlendirme paneli düzenleyerek bu konuda Türkiye’ de bir ilki gerçekleştiren AKATDER, “Sağlık Bilimlerinde Doçentlik Dosyası Değerlendirme Paneli”ni 14 Mayıs 2022 saat 14:00-17:00 tarihinde yapacaktır. Merkez Müdürümüz Prof. Dr. Meriç Yavuz Çolak ve değerli Hocalarımız panelist olarak yer alacağı panele katılım ücretsizdir.
Ayrıntılı bilgi için: kongre.akademideetik.org.tr